Klanten

Sinds de start van mijn bedrijf ben ik actief voor diverse bedrijven en organisaties zowel in de profit als in de non-profit. Daarnaast heb ik ook klanten in de particuliere sector. Veel ervaring ligt in de industrie, technische en financiële dienstverlening en semi-overheid.

Reacties van klanten

"Mijzelf herontdekken!
Na een moeilijke, complexe periode tijdens mijn werk ben ik, op eigen verzoek, op zoek gegaan naar een coach. Op advies van collega's ben ik bij Lisanne terecht gekomen. Tijdens mijn traject heb ik veel kanten van mijzelf leren ontdekken oftewel bewust gemaakt. Door deze ervaring ben ik mij veel meer bewust van mijzelf en wat dit betekent voor een ander. Lisanne is een rustige, warme, aimabele vrouw met een goede kennis van zaken over de mens. Zij is in staat om je een spiegel voor te houden waarbij de positieve bewustwordingen jezelf spiegelen met de te verbeteren bewustwordingen. Oftewel Lisanne is in staat om jezelf opnieuw te leren kennen. Ze heeft mij geleerd dat alles wat ik heb ervaren in mijn leven, van mijn jeugd tot nu, invloed heeft op hoe ik nu ben en hoe ik hiermee om kan gaan. Voor mensen die nog twijfelen, maak een afspraak met Lisanne en je bent overtuigd."
(personal coaching accountmanager verzekeringen)

"Ik heb Lisanne leren kennen via mijn leidinggevende. Voor iedere afspraak met haar moest ik een behoorlijk eind rijden maar vanaf ons eerste gesprek heb ik dat er altijd graag voor over gehad.
Door de gesprekken met Lisanne zijn er voor mij deuren open gegaan.
Zelf had ik dit niet voor mogelijk gehouden. Zij heeft mij handvaten gegeven om met mijn problemen om te gaan en ze aan te pakken. Ik ben in mijn leven, door de inzichten die ik met hulp van Lisanne heb gekregen een nieuwe weg in geslagen. Ik kan me nog heel goed herinneren dat veel mensen vorig jaar tegen mij zeiden dat ik uit deze situatie sterker zou uitkomen. Dat kon ik toen nog niet geloven. Maar met hulp van Lisanne is mij dit gelukt."
(personal coaching, specialist in verzekeringen/bankwezen)

Een spiegel voorhouden
"Mijn werkgever bood me een coachingstraject met Kruispunt Consulting (Lisanne Peters) aan. Ik zag het nut daarvan wel in en wilde graag een aantal zaken in mijn functioneren verbeteren. Na een eerste scepsis te hebben overwonnen, lukte het haar mij een spiegel voor te houden. Beter nog: ik leerde mezélf een spiegel voor te houden en aan het einde van het coachingstraject kon ik constateren, dat dit als een vanzelfsprekendheid binnen mijn functioneren is geworteld."
(personal coaching, leidinggevende kunstencentrum)

"Soms in het leven beland je ziel bij de gevonden voorwerpen. Je bent op zoek en mist perspectief. Het overkwam ook mij. Tezamen met Lisanne ben ik op zoek gegaan en heb ik mijn doel gevonden. De rode draad in de sessies was het zoeken naar oplossingen door middel van terugkijken, maar ook door te fantaseren over de toekomst. Confronterend? Jawel, er zijn momenten van reflectie die moeilijk zijn en lef om ECHT vooruit te kijken. Maar die hard nodig zijn om op zoek te kunnen naar oplossingen. Lisanne is nuchter en werkt met een open vizier en laat de je oplossingen ontdekken en onderzoeken, tot je deze in je hart sluit. Dat heeft me energie gegeven om te veranderen en de lef om keuzes te maken. In een stroomversnelling? Ja, maar dan wel recht op mijn doel af!"
(loopbaancoaching, consultant/accountmanager in maintenance)

"In het begin is het wat onwennig.
Je weet eigenlijk niet wie het is of achter welke logica hij/zij staat. De angst van mijn zijde is dat het een standaard verhaal wordt, met standaard oefeningen. Al snel wordt duidelijk dat ze geen standaard verhaal afraffelt, en dat er flink gebruik wordt gemaakt van de input van mijn kant.
Een erg prettig punt is dat Lisanne ervoor zorgde dat ik niet verveeld raakte. Continu ben ik gevoerd (soms op eigen verzoek) door allerlei boekjes en artikelen, die naast interessant ook goed paste in het te besteden tijdsbestek.

Zelf vond ik het een prettig traject. Lisanne kan duidelijk uitleggen wat ze bedoelt, en laat jezelf enigszins bepalen wat de gang / snelheid is binnen het traject. Misschien dat het mede bepalend was voor het traject, zelf ben ik geÔnteresseerd in het hele vlak (gaat ook om mijn persoontje) en heb gelukkig verschillende raakvlakken waardoor verschillende theorieŽn mij bekend voorkwamen.

Een laatste maar zeer belangrijk onderdeel van de sessie is dat Lisanne het gevoel gaf haar volledig te kunnen vertrouwen. Dit resulteerde in dat ik naar haar toe al snel openheid gaf en haar makkelijk vertelde hoe ik het beleefde zonder me daarbij te moeten inhouden. Eerlijk gezegd denk ik dat dit bijna het belangrijkste punt is geweest in het gehele traject. Door het vertrouwen kunnen geven (ook een leersessie), was ze in staat om mij te helpen bij het behalen van de leerdoelen."
(IT-manager in de industrie)