Meer over Lisanne

Lisanne PetersNa mijn studie Pedagogische en Andragogische wetenschappen heb ik 12 jaar bij een groot Nederlands concern in de Industriële sector gewerkt. Ik vervulde diverse HRM-funkties in verschillende werkmaatschappijen, waarvan ook een aantal jaren als managementteamlid. Daarnaast heb ik een drietal jaren gewerkt als Management Development coördinator voor een divisie.
In die jaren heb ik mezelf in de totale breedte van het HRM-vak ontwikkeld van uitvoering tot management, van operationeel tot strategische en van functioneel tot procesgericht.
Na 12 jaar heb ik de keuze gemaakt me verder te gaan professionaliseren in de richting van ontwikkelings- of veranderingstrajecten van individuen of groepen met de focus op coaching. Ik heb toen als aanvulling op mijn ervaring een opleiding gevolgd tot ‘professionele coach’.

Ik werk vanuit de volgende kwaliteiten: mensgericht, zorgvuldig, nuchter, geduldig, betrokken, sensitief, analytisch, doelgericht.

Mijn klanten beleven mij als professioneel, helder in de communicatie, open en betrouwbaar.
Zij vinden dat ik goed kan luisteren, snel bij de kern kom, respectvol kan confronteren en veel rust en ruimte uitstraal. Ik hoor regelmatig:”je laat mij dingen zeggen die ik niet van plan was met je te delen of waar ik nooit eerder over na heb gedacht, maar ik ben blij dat ik het wel heb gedaan want het heeft mij inzicht gebracht en verder geholpen”.

Mijn opleidingsbagage:
- Pedagogische en andragogische wetenschappen (K.U. Nijmegen)
- HBO Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid (Hogeschool Tilburg)
- Post-hbo-opleiding tot Coach (BGL/Ten Have Partners)
- Intuïtieve ontwikkeling Basis I (Van Kruijssen)
- Systemisch werk (familie- en organisatie-opstellingen) (Parre en Deden)

Prive
Geboren in 1963, gehuwd en moeder van een zoon en 2 dochters. Ik houd o.a. van lezen, in de natuur wandelen, mountainbiken, fietsen, body-pump, dansen en reizen.In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om voor vrienden te koken en samen te borrelen. In het kader van  persoonlijke ontwikkeling houd ik me bezig met meditatie en spiritualiteit.